Insamlingar till Projekt Nepal

Extra insamling vårterminen 2020
Föreningen gav skolan i uppdrag att på ett lärarmöte ta upp vilka utvecklingsbehov som de ser för skolan, samt att rangordna dessa.  Styrelsen i Projekt Nepal har sedan gått igenom dokumentationen från det lärarmötet.

Med anledning av detta så kommer föreningen starta en extra insamling till fadderskolan denna termin. Bland lärarnas förslag/önskemål så har vi valt ett som vi tror ekonomiskt kan gå iland, nämligen att bygga upp ett ”Science lab”, vetenskapslabb på skolan.
Insamlingen kommer att pågå denna termin, och avslutas någon gång i Juni 2020. Det kommer vara möjligt att bidra genom överföring till föreningens bankgirokonto, Swish samt nytt för oss, insamling via Facebook. Swishnummer och bankgironummer finns i biden längre upp på denna sida.

Vi hoppas att du kan hjälpa oss sprida informationen om denna insamling!

Fadderskolan är i behov av ekonomiskt stöd för att kunna utveckla sin undervisning och därför brukar föreningen starta insamlingar till skolan. Vår policy är att fadderskolan sätter upp en prioriteringslista över de viktigaste behoven. Och utifrån den så startar vi en riktad insamling. De insamlade medlen nyttjas av skolan för inköp som sedan redovisas med hjälp av bilder.
Sedan 2000 har föreningen förmedlat 1 500 000 kr till fadderskolan, detta i form av riktade insamlingar och genom att förmedla fadderbarn till svenska faddrar.

Gåvor till Projekt Nepal

Insamlingskonto:

Bankgiro 5570-1676

Har du svårt att hitta en julklapp eller en födelsedagspresent - varför inte skänka en gåva till vår fadderskola Asphodel Public School och ge fattiga barn en bättre chans i livet - en bra utbildning.

Gåvobevis

Nu kan du ladda ner och skriva ut vårt gåvobevis när du har skänkt pengar till Projekt Nepal insamling. Skriv ut pdf-filen nedan:

Google Translate