Projekt Nepal Nytt nr 38 2011

Här kommer Projekt Nepal Nytt för första gången i detta format och för första gången på vår nya hemsida.

 

ÄNTLIGEN! Ny hemsida!

 

Jag har länge skrivit om vår nya kommande hemsida och nu är den äntligen här!

Eftersom du läser detta nyhetsbrev har du dessutom redan hittat till den!

 

Den nya hemsideadressen (www.projektnepal.se) får du gärna sprida vidare till vänner och bekanta. Vår gamla hemsideadress kommer också att funka och länkas till denna sida.

 

Jag hoppas att du som besökare ska bli nöjd med den nya layouten och de nya funktionerna. Eftersom den precis är är lanserad hoppas jag också att du har överseende med att allt inte kanske är helt klart och att alla funktioner kanske inte funkar precis som de ska. Men vi jobbar kontenuerligt med att lägga till, förfina och förbättra. har du någon åsikt eller idé du vill dela med oss, kontakta oss gärna via hemsidan. Så, surfa runt, och kolla in var vår nya hemsida har att ge!

 

Insamling till fadderskolan i full gång!

 

Som vana prenumeranter av nyhetsbrevet har nu också sett mig skriva om vår nuvarande insamling till fadderskolan. Vi är på god väg att nå etappmål 1, nämligen att få in pengar till inköp av en kopieringsmaskin till skolan.  Vi riktar ett stort tack till Tankeborg skola i Svartlå som före jul skänkte föreningen 5570:-

Nu satsar vi vidare!. Totalt har vi i styrelsen satt ett mål på att lyckas samla ihop 40 000:- för att hjälpa vår fadderskola. Ny tar vi nya tag för etapp nr 2, att kunna bidra till datorer till skolan. 2003 skänkte Projekt Nepal några Macintosh datorer, som var begagnade redan då. Nu är det god tid att hjälpa skolan att modernisera sin datorpark med några nya datorer.

 

Så snälla, hjälp oss att sprida informationen om vår insamling till fadderskolan Asphodel Public School. Mera information om insamlingen kommer ni att kunna följa under fliken fadderskolan-->insamlingar.

 

Snart Årsmöte!

Jag vill också passa på att flagga för kommande årsmöte. Mera detaljerad  information kommer jag skicka ut senare men boka upp redan nu!

 

Årsmöte Projekt Nepal

Plats: Teknikens Hus Luleå

Tid: Söndagen den 13 mars, 15.00

 

Med dessa ord vill jag tacka för att du engagerar dig i vår förening och önska dig trevligt "surfande" på vår nya hemsida!

 

vänliga hälsningar

David Broström

ordförande Projekt Nepal

 

 

Google Translate